Redactie
Redactie Drankjes Bijgewerkt: 24 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Superfris: Hibiscus ijsthee

Gespot bij zowel sterrenrestaurants als Starbucks: ijsthee gemaakt van hibiscusbloemen. Heerlijk fris en zomers! En heel goed thuis te maken…

Doe de hibiscus en het kaneelstokje in een karaf of pan en voeg water toe. Dek af en zet een nachtje in de koelkast. Voeg de dag erop de honing of andere zoetstof toe, zeef de drank en serveer in een glas met ijsblokjes en een partje limoen. Je kunt de ijsthee een weekje (goed afgedekt) in de koelkast bewaren.

hibiscus ijsthee

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.