Culy Homemade: easy zomerse gazpacho

Monique van Loon 23 jul 2013 Diner

Een heerlijk zomers koud soepje: gazpacho. Een klassieker! 

Doe alle ingrediënten (zie hiernaast voor de ingrediëntenlijst) in een blender en blend goed. Voeg op het laatst zout en peper naar smaak toe. Houd je van pittig, voeg dan een fijngesneden rode peper zonder zaadjes toe.

Doe de gazpacho in een schenkkan en zet in de koelkast totdat je ‘m serveert. Om te serveren, giet je de gazpacho in kleine kommetjes of glaasjes. Experimenteer bijvoorbeeld eens met Martini-glazen. Serveer met focacciabrood. Enjoy!

Voor 4 grote porties:

  • 500 gram tomaten
  • 150 ml tomatensap
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels citroensap
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • halve komkommer, in stukjes
  • 1 eetlepel balsamico-azijn
  • zout & peper naar smaak
  • Serveren met: focacciabrood
Reageer op artikel:
Culy Homemade: easy zomerse gazpacho
Sluiten