Redactie
Redactie Drankjes 4 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Snelle citroenlimonade in een plastic to-go zak

Heb je ook van die goede herinneringen aan de homemade limonade van je moeder? Haal je nostalgische herinneringen op en maak het voortaan gewoon zelf!

Dit recept voor citroenlimonade in een druk & sluit-zakje is makkelijk te maken, smaakt heerlijk fris en fruitig en is perfect om mee te nemen naar het park, strand of de stad. Bovendien geeft het je een instant zomergevoel, ongeacht het weer. Gewoon maken!

Snijd de citroen in vier stukken en verwijder de zaadjes. Doe één stukje in een druk & sluit zakje. Voeg het water en het suiker toe. Sluit het zakje goed. Schud de inhoud van het zakje ongeveer 30 seconden en zorg ervoor het vruchtvlees van de citroen goed gemengd is met het suiker en water.

Open het zakje een klein stukje en steek er een rietje in op het moment dat je het wilt drinken. Wil je een extra verfrissend drankje? Voeg dan wat ijsblokjes toe. Enjoy!

Tip van Culy: ook handig om in te vriezen en bevroren mee te nemen naar het strand. Zo heb je altijd een lekker, koel drankje binnen handbereik.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.