Reuben sandwich met cornedbeef

Culy 6 jan 2016 Broodjes

Dit recept is simpel en perfect voor een stevige lunch: Reuben sandwich met cornedbeef.

Verwarm je oven voor op 200 graden. Haal de zuurkool uit de verpakking en laat uitlekken in een vergiet. Verdeel de zuurkool en de cornedbeef in 4 porties. Meng de mayonaise en mosterd in een kom en breng op smaak met peper & zout.

Beleg vier boterhammen met een plak kaas, de cornedbeef, de mosterdmayonaise, zuurkool en nog een plak kaas. Sluit de sandwiches met een boterham en druk het geheel even goed aan.

Leg de Reuben sandwiches op een stuk aluminiumfolie vijf minuten in het midden van de oven, of bak ze in de pan of tosti-ijzer.

Reuben sandwich koken met aanbiedingen2

Voor 4 personen:

  • 8 sneetjes bruin brood
  • 500 gram zuurkool
  • 12 plakjes cornedbeef
  • 8 plakken kaas naar smaak
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
Reageer op artikel:
Reuben sandwich met cornedbeef
Sluiten