Spaghetti met zalm, spinazie en crème fraîche

Culy 28 jul 2015 Diner

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: spaghetti met zalm, spinazie en crème fraîche.

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes, halveer de tomaten en snipper de ui. Was de spinazie (indien nodig) en pers de knoflookteen.

Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui. Voeg de zalmfilet toe en bak vier minuten mee. Voeg hierna de spinazie toe en wacht tot dit geslonken is.

Voeg de crème fraîche toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en bak nog twee  minuten mee.

Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus hierover. Eet smakelijk!

KMA spaghetti met zalmKMA spaghetti met zalm

Voor 4 personen:

  • 125 gram verse bladspinazie
  • 375 gram zalmfilet
  • 400 gram spaghetti
  • 250 gram cherrytomaten
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 250 ml crème fraîche
Reageer op artikel:
Spaghetti met zalm, spinazie en crème fraîche
Sluiten