Culy
Culy Diner 28 jul 2015

Spaghetti met zalm, spinazie en crème fraîche

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: spaghetti met zalm, spinazie en crème fraîche.

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes, halveer de tomaten en snipper de ui. Was de spinazie (indien nodig) en pers de knoflookteen.

Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui. Voeg de zalmfilet toe en bak vier minuten mee. Voeg hierna de spinazie toe en wacht tot dit geslonken is.

Voeg de crème fraîche toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en bak nog twee  minuten mee.

Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus hierover. Eet smakelijk!

KMA spaghetti met zalmKMA spaghetti met zalm

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Spaghetti met zalm, spinazie en crème fraîche
Sluiten