Redactie
Redactie Broodjes 2 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Decadent broodje met bacon, spinazie en een gepocheerd ei

Hmm: een decadent broodje met bacon, een gepocheerd ei en spinazie.

Breng een pan met water en azijn zachtjes aan de kook. Roer met een garde een draaikolk in de pan. Breek vervolgens een ei vlak boven de draaikolk. Pocheer elk ei ongeveer vijf minuten.

Bang dat het niet lukt? Volg dan de instructies in onderstaande video.

Hak de walnoten fijn. Verhit twee eetlepels olie in een koekenpan en roerbak de spinazie ongeveer drie tot vijf minuten. Breng op smaak met peper en zout. Bak de bacon in een hete pan vijf minuten rondom bruin en krokant. Laat vervolgens op keukenpapier uitlekken.

Beleg elk broodje met bacon, spinazie, een gepocheerd ei, Parmezaanse kaas en stukjes walnoot. Breng op smaak met peper. Verdeel de broodjes over de borden. Eet smakelijk!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.