Redactie
Redactie Broodjes 19 okt 2014

Indiase tosti met kip en naanbrood

Hoewel een tosti ham-kaas-tomaat nog zo lekker kan zijn, kan een beetje variatie in de keuken nooit kwaad. Zo maakte Judith van My Food Blog deze op India ge√Įnspireerde variant met onder andere naanbrood, kip en tandoorikruiden. Mmm…!

Pers het teentje knoflook uit en meng met het citroensap, yoghurt en tandoorikruiden. Smeer hier de kipfilet mee in en zet in ieder geval een half uur in de koelkast om te marineren.

Verwarm je oven voor op 180¬†graden.¬†Doe de kip in een ovenschaal en bak deze in 30 minuten gaar.¬†Besmeer de helft van de naans met cr√®me fra√ģche. Snijd de ui in dunne ringen en verdeel deze er samen met de verse koriander over.

Leg de kip ook¬†op het brood. Pak een andere naan en dek daar de bovenkant mee af.¬†Laat een grillpan goed heet worden en grill het ‘broodje’ aan beide kanten.

gezonde tosti recepten

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Indiase tosti met kip en naanbrood
Sluiten