Redactie
Redactie Recepten Bijgewerkt: 6 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Gevulde dadels met geitenkaas in Parmaham

Dit superlekkere recept voor gevulde dadels met geitenkaas in Parmaham komt van Uitpaulineskeuken.nl (een absolute aanrader!).

“De combinatie van de zoete dadel is erg lekker met het zoute van de Parmaham en de geitenkaas. Het lekkerste is om grote verse dadels te nemen en niet van die hele droge dadels”

Snij de dadels voor 3/4 in en verwijder de pit. Vul de holte op met de zachte geitenkaas. Snij de plakjes Parmaham in repen en wikkel de dadel in de ham.

Je kan er eventueel voor kiezen om de hapjes nog even kort in de oven te verwarmen, maar koud zijn ze net zo lekker. Lekker hapje voor bij de borrel!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.