Redactie
Redactie Broodjes 22 feb 2015
Leestijd: 0 minuten

Bruschetta met zongedroogde tomaatjes, rucola en Parmezaan

Deze Italiaanse bruschetta met zongedroogde tomaatjes, rucola en Parmezaan is onweerstaanbaar (en simpel!).

Besmeer twee dikke sneeën goed brood met goede olijfolie en toast in een grillpan of in de oven onder de grillstand.

Beleg het brood met een handvol zongedroogde tomaatjes, rucola, Parmezaanse kaas en kruid af met peper en zout.

* Je kunt de zongedroogde tomaatjes ook zelf maken (wel zo leuk!), lees hier hoe dat moet.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Bruschetta met zongedroogde tomaatjes, rucola en Parmezaan
Sluiten