Bruschetta met zongedroogde tomaatjes, rucola en Parmezaan

Culy 22 feb 2015 Broodjes

Deze Italiaanse bruschetta met zongedroogde tomaatjes, rucola en Parmezaan is onweerstaanbaar (en simpel!).

Besmeer twee dikke sneeën goed brood met goede olijfolie en toast in een grillpan of in de oven onder de grillstand.

Beleg het brood met een handvol zongedroogde tomaatjes, rucola, Parmezaanse kaas en kruid af met peper en zout.

* Je kunt de zongedroogde tomaatjes ook zelf maken (wel zo leuk!), lees hier hoe dat moet.

Stock bruschetta

Voor 1 persoon:

  • 2 dikke sneeën goed brood
  • Goede olijfolie
  • Handvol zongedroogde tomaatjes*
  • Parmezaanse kaas
  • Rucola
  • Zout en peper
Reageer op artikel:
Bruschetta met zongedroogde tomaatjes, rucola en Parmezaan
Sluiten