Lai-Wah Chong
Lai-Wah Chong Culinair nieuws 18 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Wijnliefhebbers verzamelt u: dit wijnpark in Frankrijk is de hemel op aarde

Dol op wijn en op zoek naar een tof vakantieadres? Dan hoef je niet langer te zoeken naar de perfecte bestemming: dit wijnpark in Frankrijk is de ideale vakantiebestemming voor wijnliefhebbers.

Frankrijk an sich is natuurlijk al een fijne bestemming, maar als je ongegeneerd de hele dag wijn wilt tappen is een wijnpark perfect.

#regram sur la rampe de La Cité par @superchinois801 ??#regram on the ramp at La Cité by @superchinois801 #bordeauxmaville #laciteduvin #insidelacité

1,088 Likes, 17 Comments – La Cité du Vin (@laciteduvin) on Instagram: “#regram sur la rampe de La Cité par @superchinois801 ??#regram on the ramp at La Cité by…”

Wijnpark in Frankrijk: La Cité du Vin

In wijnpark La Cité du Vin loopt iedere wijnliefhebber al watertandend rond. Je kunt je daar met gemak een paar dagen vermaken dankzij de (betaalbare!) excursies. Zo kun je al een tour bijwonen vanaf 8 euro en op een wijncruise gaan voor 21 euro.

Het park ligt in de Bordeauxstreek: de plek van duizenden wijngaarden en een grote wijnproductie. Ben je in de buurt (of zie je het zitten om een ommetje te maken)? Dan is dit wijnpark een aanrader voor al wie van druivennat houdt. On y va!

Meer over wijn:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.