Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Nieuws 20 nov 2018

Hoera: de lekkere verse frietjes van FrietHoes kun je nu ook thuis bakken

Bakken in de Airfryer of een lading kruiden op je friet: daar doen ze bij FrietHoes niet aan. Ze weten dat vers het lekkerst is. Dat geldt voor bijna al het eten, maar zeker voor friet! Daarom maken de frietbakkers hun product zonder bewerkingen, toevoegingen ‘en andere vreemde fratsen’, gewoon gefrituurd in olie. Kortom: vers en onbehandeld. Houden we van.

Fans van deze ambachtelijke frietjes kunnen al bijna tien jaar terecht bij FrietHoes’ eigen winkel in Haarlem, maar ook bij verschillende restaurants door heel Nederland (zoals RIJKS en De Biertuin) en meerdere festivals. De heerlijke frietjes waren echter nog niet thuis te bakken – tot nu.

Friethoes friet voor thuis
Bron: Friethoes

Verse friet van FrietHoes bij Marqt

Vanaf nu is de verse friet namelijk ook verkrijgbaar in alle 15 winkels van Marqt, in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Den Haag. Dan kun je ermee doen wat je wilt! Mis je tóch die rare fratsen (zoals ossenworst, sambal-mosterd en ingelegde rode ui) of heb je meer zin in ovenfriet dan in frituur? Niemand die je tegenhoudt.

Voor € 3,89 koop je twee ruimte porties. En het mooie is: in zo’n vier minuten liggen ze op je bord. Was het maar vast weekend…

Afbeelding van verse friet van FrietHoes voor thuis

Een paar originele manieren om die friet te eten:

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Hoera: de lekkere verse frietjes van FrietHoes kun je nu ook thuis bakken
Sluiten