Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 24 okt 2023
Leestijd: 1 minuut

Tony’s Chocolonely heeft iets nieuws en het maakt je Sinterklaasavond (nóg) leuker

Wie zoet is, krijgt lekkers en wij hopen dat de Sint ons lief genoeg vindt om in aanloop naar Sinterklaasavond een reep (of lil’ bits) van Tony’s Chocolonely in onze schoen te stoppen. Voor Sinterklaasavond weten we al wat ons te doen staat: we halen Tony’s nieuwste lancering in huis: Sint’s Grote Boek.

Sint’s Grote Boek van Tony’s

Gourmetten, het Sinterklaas-dobbelspel spelen; dat zijn zo’n beetje de bekendste activiteiten voor Sinterklaasavond. Maar de chocolademakers van Tony’s Chocolonely maken het heerlijk avondje dit jaar nóg leuker met hun gloednieuwe Sintboek.

Tony’s Chocolonely lanceert gloednieuw (!) product: in gesprek met de makers

Tony's Chocolonely Grote Sint Boek
Tony's Chocolonely

Wat zit erin?

Sint’s Grote Boek lijkt net een dikke pil uit je boekenkast, maar het zit stiekem vol met spelletjes, een puzzel, recepten én Tiny Tony’s om de hele Sinterklaasavond zoet mee te zijn. De chocolaatjes zijn er in 7 smaken (melk, melk karamel zeezout, melk hazelnoot, puur, puur amandel zeezout, wit framboos knettersuiker en donkere melk) en je gebruikt ze als speelpion. Hoe leuk is dat?

Bovendien snaai je deze sinterklaaschoco in de wetenschap dat Tony’s haar boeren zoals altijd weer een eerlijke prijs heeft betaald voor hun cacaobonen.

Tony’s & Sint’s Grote Boek is vanaf nu te vinden bij o.a. Albert Heijn, Jumbo en Plus voor 7, 49 euro. Ook leuk als schoencadeautje. 

Meer lekkers voor Sinterklaas:

Sint's Grote Boek Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.