Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 3 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Toprestaurant Taiko en FEBO serveren luxe snacks tijdens Hotelnacht

Kaassoufflé sushi, truffelkroketten en langoustine frikandellen: deze luxe snacks kun je binnenkort proeven in de Late Night Pop-Up die toprestaurant Taiko samen met FEBO organiseert speciaal voor Hotelnacht Amsterdam. In het weekend van 19 en 20 januari kun je bij Tunes Bar een luxe snack komen happen.

Taiko en FEBO voor Hotelnacht

Speciaal voor Hotelnacht 2019 transformeert Tunes Bar (de cocktailbar van toprestaurant Taiko in het Conservatorium Hotel) op 19 januari om 22:00 uur tot een Late Night Pop-Up (tot 01:00 uur). Er is een dj, er zijn drankjes én bijzondere FEBO-snacks, met een Taiko-twist.

Laat geworden? Op zondag 20 januari kun je er tot 13:00 uur terecht voor een Hangover Brunch om bij uit te brakken. Klinkt goed, of niet?

Kaassouflé sushi van Taiko en FEBO

Kaassoufflé sushi

En dan heb je nog geeneens gehoord wat topchef Schilo van Coevorden van Taiko en FEBO hier samen serveren.

Zo kun je er de – inmiddels beroemde – langoustine frikandel en Wagyu burger van Schilo eten, maar is er voor de gelegenheid ook een luxe truffelkroket en zelfs kaassoufflé sushi. Daarbij kun je een FEBO milkshake met vanille en Ketel One drinken uit een slushpuppy-apparaat.

Taiko en FEBO
Tunes Bar Amsterdam
Luxe burger van Taiko en FEBO
Tunes Bar Amsterdam

Hotelnacht 2019

Proeven? Dan moet je op 19 & 20 januari dus bij Tunes Bar in Amsterdam zijn. Met je Amsterdamse Hotelnacht-ticket ben je op 19 januari welkom tussen 22:00 en 01:00 uur. Je kunt jezelf online op de gastenlijst zetten.

Meer trek in brunch? Op naar de Hangover brunch in Tunes Bar op zondag 20 januari tussen 11:00 en 13:00 uur. Een deel van dit brunchmenu zal zelfs uit de FEBO muur worden geserveerd… mét bijpassende Ketel One Bloody Mary’s uit het slushpuppy-apparaat. Ook handig: voor de brunch heb je geen Hotelnacht-ticket nodig. Een tafel boeken kan online.

Meer over Taiko en Febo:

Schilo van Coevorden van Taiko en FEBO pop-up
Tunes Bar

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.