Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Culinair nieuws 17 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Ruiken naar je favo koffie? Er bestaat nu Pumpkin Spice Latte deodorant

Het is inmiddels een echte traditie tijdens de gure herfstdagen: genieten van een kruidige koffie, beter bekend als Pumpkin Spice Latte. Voor de échte liefhebbers van dit mierzoete drankje hebben we goed nieuws: het is vanaf nu ook mogelijk om te ruiken naar jouw favoriete herfst koffie met Pumpkin Spice Latte deodorant.

Nu de ‘R’ weer in de maand zit (septemberrrr), kunnen we de smaak van Pumpkin Spice Latte toch echt niet meer weerstaan. Een koffie-to-go of een heerlijke zelfgemaakte variant (hier heb je hét recept voor een Pumpkin Spice Latte), je kunt ons er altijd blij mee maken.

Ruiken naar een Pumpkin Spice Latte

Vind je de latte ook zo lekker ruiken en wil je het liefst de hele dag in deze geur rondlopen? Dan hebben we dé deodorant voor je gevonden waar je heel blij van wordt: Nativa Deodorant verkoopt namelijk een Pumpkin Spice Latte deodorant.

PSL is back and it’s gourdeous ? @wellnesswitheve . . . #gourd #psl #pumpkinspice #gonative #naturalproducts #naturaldeodorant #aluminumfree #parabenfree

No Description

Pumpkin Spice Latte deo kopen

Op dit moment levert Native Deodorant (nog) niet in Nederland. Alleen in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Amerika is het mogelijk om iemand met een PSL-scent tegen te komen. Maar mocht je een (vakantie)adresje hebben in de bovengenoemde landen (of een goede vriend bijvoorbeeld) dan weet je wie je héél blij kunt maken met een exemplaar (mij, mij!).

Je shopt de Pumpkin Spice Latte deodorant voor 12 dollar in de webshop van Native Deodorant.

En dit is niet het enige met Pumpkin Spice Latte…

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.