Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 10 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag live: de nieuwe podcast van Hiske Versprille en Joël Broekaert

Waarom zijn schuimblokken het lekkerst in een zwembad (true!)? Zijn paprikachips de beste chips? En kun je Viennetta ook zelf maken? Wij staan al te popelen om ons te mengen in deze discussie, maar de professionele lekkerbekken Hiske Versprille en Joël Broekaert snappen eigenlijk niet dat deze culinaire producten (en ribbelchips, roze koeken en Calippo’s) doorgaans niet op culinair niveau worden besproken. Dus dat is precies wat zij gaan doen, in hun nieuwe podcast.

Makkelijke eters

‘Makkelijke eters’ heet de nieuwe podcast van Hiske Versprille en Joël Broekaert, die vanaf vandaag te vinden is in je podcast-app.

De twee bekende restaurantrecensenten (Hiske voor Volkskrant Magazine, Joël voor NRC) zijn natuurlijk de uitgelezen personen om te bespreken waarom de tuinkruiden in flessen slasaus altijd zo netjes blijven drijven en niet worden getart door de zwaartekracht. Toch?

Home

Eetbelevenissen

Ook leuk: ze bellen elke week met hun vriendin Ava Mees List, de sommelier die werkt bij restaurant Noma*** (en die onlangs nog een geweldig verhaal schreef voor ‘In de keuken‘ van Bowi van Onna) en hebben het over hun laatste eetbelevenissen. Heerlijk luistervoer dus.

Om de podcast de kers op de taart te geven, pakken ze elke week een vraag aan van inbellende luisteraars die culinaire redding zoeken bij een mislukt gerecht.

Makkelijke eters is vanaf 10 maart te vinden in je podcast-app. 

Makkelijke eters podcast
Bron: Makkelijke eters

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.