Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 8 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit is de nieuwste reep van Tony’s Chocolonely die je nú kunt inslaan

Weet je nog, die heerlijke reep Melk Shortbread Karamel van Tony’s? Goed nieuws voor fans van deze smaak: het is de nieuwste reep van Tony’s Chocolonely geworden, die vast in het assortiment is opgenomen!

De reep werd afgelopen september uitgebracht als één van drie limited editions (toen nog in een andere wikkel) en verdween daarna weer van het choco-toneel.

Het bleek de favoriete Tony’s smaak van alle chocofans, die de afgelopen tijd mochten stemmen op hun favoriet van de drie limited’s. Daarom is Melk Shortbread Karamel nu één van de vaste smaken in Tony’s assortiment geworden. En dat betekent dat je Melk Shortbread Karamel nu kunt inslaan.

Melk Shortbread Karamel van Tony's Chocolonely

Waar kun je deze Tony’s kopen?

Niet overal overigens: het blijft een exclusive. Dus exclusief verkrijgbaar bij Marqt, de Bijenkorf, Jamin, Wereldwinkels, WAAR! en natuurlijk de winkels van Tony’s zoals Tony’s Super Store in de Beurs van Berlage. Ook online kun je ‘m kopen. De reep hij bestaat uit romige melkchocolade met 32% cacao, knapperige shortbread en sticky karamel. Verrukkelijk!

Ook tof: OMG: je kunt nu je eigen Tony’s Chocolonely reep bedenken én maken!

Om plaats te maken voor deze lekkere reep, moet er ook weer één reep verdwijnen uit het choco-schap. Dat is Melk Popcorn Discodip. Sla dus nog snel een voorraadje in, mocht je ‘m niet kunnen missen.

Ook interessant:

Wat betekent het cacaopercentage op je reep chocolade nou écht?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.