Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 1 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Word jij de bedenker van de nieuwste Milka-reep?

Het is heus, het is heus! Milka doet een oproep aan alle chocoladelovers out there om dé nieuwste Milka-smaak te bedenken. Voel jij het al kriebelen? Doe mee!

Tot 27 september 2020 kun je een suggestie insturen via de website van Milka.

Nieuwe Milka smaak
Bron: Milka

Nieuwe smaak op basis van herinneringen

Milka roept daarbij op om een smaak te bedenken die gebaseerd is op een onvergetelijke herinnering. Bubblegum uit je kindertijd, drop zoals je die bij je oma krijgt of rode peper die je doet denken aan je reis naar Mexico,… The sky is the limit.

Het is dus aan jou om een mooie reep met een mooi verhaal te bedenken! Wordt jouw reep uiteindelijk geselecteerd? De uiteindelijke winnaar komt in 2021 in productie. Spannend!

Ter inspo: unieke chocoladegerechten

Wil je alvast je inspiratie aanwakkeren? Leer dan van de meester patissier Jurgen Koens. Hij bedacht namelijk speciaal voor Milka 3 unieke chocolade gerechten die je op 3 september gratis (!) kunt bestellen via Deliveroo.

Het gaat om een chocolat pot de crème met framboos, roos en hazelnootcrunch, een toetje van koffie, banaan en zwarte peper en een chocolade snack-box met in chocolade gedipte chilipeper pretzels, popcorn en dried fruit snacks.

gratis milka gerechten van Jurgen Koens
Bron: Milka

Op 3 september 2020 kun je de chocoladegerechten via Deliveroo Amsterdam (binnen de ring) gratis bestellen met actiecode FREEMILKA. De gerechten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

Meer chocolate love

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.