Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 21 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

OMG: de Nespresso adventskalender is een feit

Nespresso omarmt deze feestdagen Fika: het Scandinavische gevoel van gezelligheid en genieten. Daarom lanceert het koffielabel een limited edition collectie voor de feestdagen, geïnspireerd op Scandinavië. Dat betekent: drie nieuwe koffies én… een Nespresso adventskalender!

Laat het aftellen maar beginnen… 

Nespresso adventskalender

Een adventskalender met koffie hadden we nog niet (al zagen we de afgelopen jaren veel culinaire adventskalenders voorbijkomen) en hoe hebben we ooit kerst kunnen vieren zonder?

De Nespresso adventskalender is gevuld met 23 heerlijke verrassingen. Met voor elke dag een andere smaak koffie, waaronder ook de nieuwe limited edition koffies. Én nog een hele speciale verrassing… (maar die gaan we natuurlijk niet verklappen)!

Nespresso Adventskalender
Bron: Nespresso

Limited edition koffies

Daarnaast brengt Nespresso ook drie limited edition koffiecups uit. De Variations Nordic Almond Cake Flavoured is geïnspireerd op de bekende Noorse taart Kvæfjordkake en heeft aroma’s van vanille en biscuit. In de Variations Nordic Cloudberry Flavoured proef je cloudberries (bij ons bekend als kruipbraam): een bramensoort die vooral in Scandinavië groeit.

De variations uit de lijn hebben allebei de Livanto koffie van Nespresso als basis. De derde limited edition koffie is Nordic Black: een originele zwarte koffie, zoals de Scandi’s ‘m ook graag drinken.

Nespresso limited editions feestdagen
Bron: Nespresso

Get it while it’s hot

De collectie is verkrijgbaar vanaf 28 oktober 2019 in de boutiques en op Nespresso.com. Ook leuk om cadeau te geven!

Meer lekkers voor de feestdagen:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.