Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 3 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

De lekkerste adventskalenders gevuld met eten en drinken van 2018

Te oud voor een adventskalender? Echt niet! Want deze adventskalenders gevuld met eten en drinken zijn juist en vooral bedoeld voor volwassen foodies. Van wijn tot luxe drop: dit zijn de lekkerste adventskalenders van 2018.

Wijnadventskalender Aldi

Wijn adventskalender

Het is zover: Aldi heeft zijn befaamde wijn adventskalender eindelijk ook op de Nederlandse markt uitgebracht! Gevuld met 24 mini wijntjes voor een vrolijke trip richting Kerstmis. En de verkoop is al begonnen, dus haast je naar de supermarkt!

Luxe adventskalender met chocolade

Luxe adventskalender met chocolade

Le Chocolat des Francais maakt chocoladerepen met hippe wikkels. Hun chocolade adventskalender voor 2018 is ditmaal uitgevoerd in de vorm van een moderne kerstboom. Daarin vind je 24 kunstige chocolaatjes, variërend van melkchocolade met zout uit Guérande, crunchy caramel en melkchocolade met amandelen.

Drop adventskalender

Adventskalender met drop

Lakrids leverde vorig jaar al zo’n prachtige adventskalender met drop bij ons af, maar ook dit jaar is het weer feest met het fantastische Deense droplabel. Alle smaken en texturen uit het sprookjesland van Lakrids komen voorbij. Wat ons betreft de allermooiste adventskalender! Online te koop.

Bier adventskalender van Hopt

Bier adventskalender

De natte droom van elke speciaalbier liefhebber: de bier adventskalender van Hopt. Met verschillende bierstijlen variërend van IPA tot Tripel en Saison tot Porter. Cheers! Online te koop via hopt.nl.

culinaire adventskalender thee

Thee adventskalender

Betjeman & Barton is een van onze favoriete theemerken. Met hun adventskalender kun je elke dag een ander kopje thee proeven. De kalender is gevuld met 24 verschillende soorten thee, van Lapsang Souchong en Chai tot aan Verveine en hun beroemde Malesherbes-blend. Online te koop.

mymuesli2go adventskalender

Muesli adventskalender

Je moet toch elke dag ontbijten, dan kun je dat net zo goed doen met de verschillende soorten muesli uit de muesli adventskalender van Mymuesli2go. De adventskalender van mymuesli.com bestaat uit 24 verschillende soorten muesli, met 10 bekende en 14 exclusieve smaken. Bijvoorbeeld christmas granola. Lekker!

Lees ook: All I want for Christmas is… de Mymuesli2go-adventskalender

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.