Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 18 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

La Coppa bezorgt verse koffie binnen één uur per fiets tot 01:00 uur ‘s nachts

Niets zo vervelend als om koffie verlegen zitten. Zéker als je snakt naar een bakkie pleur. Maar daar heeft La Coppa wat op bedacht: verse koffie, binnen één uur bij je thuisbezorgd. Per fiets en dat tot 01:00 uur in de nacht. Dat noemen wij nog eens koffieservice!

Koffie binnen een uur thuisbezorgd

La Coppa werkt daarvoor samen met Orderdaily: de bezorgservice die het mogelijk maakt om online te winkelen bij je lokale ondernemers. Hun koffie-bezorgservice is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens razendsnel.

De koffiecapsules van La Coppa worden binnen een uur per fietskoerier bij je thuisbezorgd, vooralsnog in de regio Amsterdam. En koffie bestellen kan tot 01:00 uur in de nacht. Want: “Iedereen kan wel wat extra energie gebruiken om deze nare Corona-tijd door te komen”, zo zeggen ze.

La Coppa koffiecapsules
Bron: La Coppa

Doe een bakkie cadeau

Ken je de koffie van La Coppa? Het bedrijf startte in 2013 met plant-based koffiecapsules voor je Nespresso-apparaat. De cups worden gemaakt van het residu van suikerriet, dat binnen vier weken afbreekbaar is. Die gooi je dus zó in de groene container. Daarna houd je biomassa/compost over dat gebruikt kan worden als plantenmest.

De koffiecapsules zijn er in zes smaken, waaronder een cafeïnevrije variant en een lungo. Ze zijn vanaf vandaag dus ook te bestellen via www.orderdaily.nl. Helemaal leuk: als je vandaag (op 18 februari) van de bezorgmogelijkheid gebruikmaakt, kan je iemand anders ‘een bakkie’ cadeau doen.

(H)eerlijk bakkie: deze koffiecups zijn biologisch afbreekbaar

La Coppa koffiecapsules
Bron: La Coppa

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.