Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 9 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

OMG: je kunt nu naar de ijssalon uit Stranger Things in Los Angeles!

Het derde seizoen van de té leuke serie Stranger Things staat pas sinds afgelopen donderdag op Netflix en er zijn mensen die de volledige acht afleveringen er nú al doorheen hebben gejaagd (guilty). Fans van de serie kunnen nu op bedevaart naar Los Angeles. Want daar opent deze week een pop-up van de ijssalon uit Stranger Things seizoen 3.

Maak je geen zorgen: we gaan geen spoilers weggeven. Maar wie al één of meerdere afleveringen van het nieuwe seizoen heeft gezien, weet dat de ijssalon Scoops Ahoy het decor vormt voor een flink aantal scènes.

IJsje van de IJssalon van Stranger Things
Bron: Facebook

Scoops Ahoy in Los Angeles

Die bewuste ijssalon is nu nagemaakt in L.A. Een vestiging van de bekende ijsketen Baskin-Robbins is namelijk omgetoverd tot Scoops Ahoy. Het is net alsof je Stranger Things binnenstapt: het personeel draagt dezelfde uniformen als de acteurs in de serie, er hangen dezelfde borden en zelfs de koperen bel op de toonbank is aanwezig.

Ook kun je hier – maar ook bij andere vestigingen van Baskin-Robbins door Amerika – ijsspecials uit de serie bestellen. Bijvoorbeeld de ice cream sundae met toffee en ‘zeilen’ gemaakt van wafels, die in Stranger Things de USS Butterscotch is gedoopt. Ook is er een smoothie met vanille en limonade die de Elevenade Freeze heet. En probeer ook zeker de Demogorgon Sundae of de ijspizza met de bekende kerstlampjes uit huize Byers.

IJssalon uit Stranger Things sundae
Bron: Facebook

Waar vind je deze ijssalon uit Stranger Things?

Er is slechts één verschil met de Scoops Ahoy uit de serie: de versie in Burbank, Californië, heeft een selfie wall voor Instagrammers en verkoopt merchandise. Maar laten we wel wezen: dat willen we ook.

De Scoops Ahoy pop-up in Los Angeles is open t/m 14 juli, dus je moet er snel bij zijn.

Adres: 1201 S. Victory Blvd. in Burbank, Californië.

Meer over je favoriete series:

Scoops Ahoy sails into Baskin-Robbins at 1201 S Victory Blvd in Burbank, CA starting TODAY! Swing by now before we lift anchor on 7/14. Ahoy!

7,529 Likes, 227 Comments – Baskin-Robbins (@baskinrobbins) on Instagram: “Scoops Ahoy sails into Baskin-Robbins at 1201 S Victory Blvd in Burbank, CA starting TODAY! Swing…”

AHOY, LADIES #heydingus #plancksconstant #ussbutterscotch #starcourtmall #hawkins #indiana #scoopsahoy #daddy #zaddy #uglyhot #steve #billy #smirnoff #baskinrobbins #burbank #losangeles #california #strangerthings #nerds #friendsdontlie @dizlyss @ravenswood_33 @noeleddrawde @andrew_gwest

13 Likes, 1 Comments – Court Alex (@quartzalexandra) on Instagram: “AHOY, LADIES #heydingus #plancksconstant #ussbutterscotch #starcourtmall #hawkins #indiana…”

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.