Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 7 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Whut?! Je kunt bij FEBO genieten van een driegangendiner op Valentijnsdag

FEBO en Valentijn in dezelfde zin? Ja, dat lees je goed! Want speciaal voor Valentijnsdag krijgt FEBO Stadionplein volgende week een romantisch jasje, geheel met driegangendiner en kaarslicht.

Zijn jij en je lover FEBO-fans van het eerste uur? Twijfel dan niet en reserveer voor het Valentijnsdiner van jullie dromen.

FEBO Valentijnsmenu

Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Het menu bestaat zowel uit FEBO-classics (Kroket! Burgers! Friet!), als snacks die je nog niet eerder kon proeven.

Zo is het Valentijnsmenu namelijk ook meteen de kick-off van de nieuwe Frites Ragout, ofwel: de bekende FEBO-friet, overgoten met een warme, smeuïge vleessaus. Ook goed om te weten: bij elke gang is er ook een vegetarische optie. Handig!

FEBO Valentijn
Bron: FEBO

Romantisch snacken

Daarnaast bedacht FEBO voor de gelegenheid ook een nieuwe bitterbal met… chocolade (ja, echt). Daarvoor gingen ze de samenwerking aan met Hands Off My Chocolate. Vreemde combinatie, horen we je denken? Culy mocht het menu voorproeven en we kunnen je verzekeren: bitterballen met chocolade zijn verrassend lekker.

Ook goed om te weten: voor dit eenmalige event krijgt FEBO een romantische aankleding. De tafels worden keurig gedekt met witte tafellakentjes, op de achtergrond klinkt live muziek en aan kaarslicht en roze elementen in het interieur geen gebrek. Kortom: de ideale date voor alle snacklovers out there!

FEBO chocoladebitterballen
Bron: FEBO

Gratis chocoladebitterballen

Wil je erheen? Reserveer dan snel via website. Let wel: snel zijn is de boodschap!

Ook tof: iedereen die op 14 februari een bestelling doet bij FEBO via Thuisbezorgd en Deliveroo, ontvangt gratis zes chocoladebitterballen in een leuke Valentijnsverpakking (zolang de voorraad strekt).

Meer over FEBO?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.