Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg | LinkedIn Nieuws 24 januari 2019

Drink thee met mini baos bij de Asian high tea van Happyhappyjoyjoy

Een high tea met een Aziatisch tintje (wat zeggen we: een dikke vette Aziatische stempel): bij Happyhappyjoyjoy in Amsterdam kun je vanaf 14 februari genieten van een Asian high tea. Dat betekent: mini baos, gyoza, loempia’s, spekkoek en zoete sticky rice.

Altijd leuk om te doen met een vriendin, je moeder of gewoon een gezellig cluppie bij elkaar: high teaën. Maar wil je ‘t eens een keer anders dan anders, dan is de Asian high tea van Happyhappyjoyjoy een superleuk alternatief.

De Asian high tea van Happyhappyjoyjoy

De Asian high tea van Happyhappyjoyjoy

Bij alle drie de vestigingen van Happyhappyjoyjoy (East, West en South) kun je dagelijks genieten van zo’n high tea. Onder het genot van een grote pot jasmijnthee eet je met je chopsticks de lekkerste kleine Aziatische hapjes. Zowel zoet als hartig.

De beroemde peking duck bao is er in het mini, er zijn loempia’s, lucky bags en zoetigheid. Denk aan spekkoek, mantao, sesamballetjes en sticky rice.

Elke dag worden de potten jasmijnthee klaargezet, want je kunt elke dag van de week terecht voor zo’n Asian high tea. Wel even minimaal een dag van tevoren reserveren graag. De high tea van Happyhappyjoyjoy kost € 19,95 euro p.p. en wordt geserveerd vanaf 2 personen.

Meer bijzondere high tea:

Happyhappyjoyjoy East

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Drink thee met mini baos bij de Asian high tea van Happyhappyjoyjoy
Sluiten