Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Winactie: win een diner met de Australische culi-held Donna Hay!

Donna Hay is natuurlijk één van de beroemdste kookboekenauteurs ter wereld. Jij maakt nu kans om aan tafel te gaan met deze briljante culi-held uit Australië. Lees gauw verder!

Win een diner met Donna Hay!

Op 6 november komt Donna Hay naar Amsterdam om de release van haar nieuwste kookboek ‘Even more Basics to Brilliance‘ te vieren. Het is het vervolg op haar bestseller Basics to Brilliance uit 2016.

Ter gelegenheid daarvan mag Culy 2×2 kaarten weggeven voor een exclusief 3-gangendiner met Donna Hay.

Dat lees je goed: jij hebt dus kans om straks samen met je grootste Donna Hay vriend(in) aan tafel te zitten met de wereldberoemde schrijfster!

Donna Hay portret
Spectrum

Hoe maak je kans?

Nog even alle details: we geven 2×2 kaarten weg voor een 3-gangendiner* op 6 november om 18:30u in het centrum van Amsterdam (de exacte locatie wordt nog gedeeld).

Wil je meedoen aan deze winactie, stuur dan een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel Culy x Donna Hay en vertel ons welke vraag jij het liefste aan Donna zou stellen. Vermeld ook je volledige naam en telefoonnummer. Heb je je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan doe je er goed aan om dat nog te doen. Abonnees op onze nieuwsbrief maken namelijk meer kans om te winnen.

Je maakt dan kans op twee plekken bij dit te gekke diner. Bovendien zullen we uit alle aanmeldingen de leukste vragen selecteren om aan Donna te stellen.

Goed om te weten

Meedoen aan deze winactie kan t/m zondag 22 oktober. De winnaars worden op 23 oktober per e-mail op de hoogte gesteld.

*We bieden de keuze tussen een regulier of vegetarisch menu. Met andere dieetwensen kunnen we helaas geen rekening houden. 

Donna Hay even more basics to brilliance
Spectrum

Even more Basics to Brilliance van Donna Hay (uitgeverij Spectrum) is vanaf 7 november te koop en nu alvast te reserveren. 

Recepten van Donna Hay op Culy:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.