Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 22 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

De Thuisborrel Club bezorgt cocktails van luxe vijfsterrenhotels bij je thuis

Als je niet naar de (luxe) cocktailbar kunt, komen de cocktails gewoon naar jou toe! Vanuit die gedachte is De Thuisborrel Club onlangs in het leven geroepen. Support de bars en krijg thuis een pakket met vier tot acht smakelijke cocktails geleverd (door heel Nederland). De huidige editie bevat cocktails uit luxe cocktailbars als Taiko en de Vault Bar.

De Thuisborrel Club

Wat hebben de Vault Bar (Waldorf Astoria), Amstel Bar (Amstel Hotel), Bar Twenty Seven (Hotel Twenty Seven) en Taiko Bar (Conservatorium Hotel) met elkaar gemeen? Het zijn allemaal hotelbars. Maar het zijn ook allemaal bars van luxueuze vijfsterrenhotels. De crème de la crème dus.

Voor De Thuisborrel Club vulden zij een cocktailbox met ingrediënten voor hun verrukkelijke cocktails, die je thuis alleen even hoeft af te maken. Denk aan een Aberdeen Sour: een spannendere versie van de Whisky Sour. Of de ‘Charlie Chaplin’ met Sloe Gin en abrikozenlikeur. De box bevat ook een bijzondere non-alcoholische cocktail (de grote box zelfs twee).

De Thuisborrel club
Bron: De Thuisborrel Club

Workshop van de bartenders

En het draait niet alleen om de drankjes: je krijgt er meteen een workshop bij van de bartenders. In een tutorial leggen ze helemaal uit hoe je de lekkerste cocktail shaket. Ook als je daar niet zo goed in bent. En ondertussen help je de bars door een pittige tijd heen.

De cocktailboxen zijn doorlopend te bestellen via www.dethuisborrelclub.nl en te gebruiken op een tijdstip naar keuze. Je kan kiezen tussen de small box (met 4 cocktails voor € 29,50) of de large box (met 8 cocktails voor € 49,50).

Meer nieuws:

De Thuisborrel Club
Bron: De Thuisborrel Club