Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 19 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Rennen: dit zijn de nieuwe chocoladerepen van STACH

Er is weer heerlijk nieuws uit chocolade-land. STACH is met nieuwe chocoladerepen op de markt gekomen die we je niet wilden onthouden. Want met ingrediënten als yuzu en kletskop moet er wel een bijzonder lekkere reep zijn ontstaan.

Ook vorig jaar kwam STACH met een bunch aan nieuwe smaken en dat is gelukkig dit jaar niet anders. Wij werden weer heel nieuwsgierig van de nieuwe smaken!

De nieuwe choco-collectie van STACH

Dit zijn de nieuwe smaken bij onze favoriete delicatessezaak:

  • Wit cappuccino stroopwafel
  • Melk drop karamel zeezout
  • Melk peanutbutter jelly
  • Melk kletskop karamel
  • Melk almond butter wasabi
  • Puur yuzu gember

NIEUWE COLLECTIE 2019: CHOCOLADEREPEN? (+ WINNEN)⁠ .⁠ Het najaar betekent dat het tijd is voor nieuwe smaken in onze chocoladecollectie!Met ideeën van jullie hebben de STACH’ers samen geconcludeerd dat dit de allerlekkerste zijn:⁠ .⁠ Melk drop karamel zeezout⁠ Melk peanutbutter jelly⁠ Melk kletskop karamel⁠ Melk almondbutter wasabi⁠ Wit cappuccino stroopwafel⁠ Puur yuzu gember⁠ .⁠ Die wil je natuurlijk proeven! Daarom geven we 10x alle smaken weg. Schrijf je in op www.stach-food.nl/lekkeropdehoogte en je maakt kans (link in bio). .⁠ P.S. Of kom gewoon straks al meteen lekker zo’n nieuwe reep halen om vanavond mee op de bank te kruipen en te genieten van het herfstweer! ? .⁠ #nieuwecollectie #chocoladerepen #winactie #winnen #drop #karamelzeezout #peanutbutterjellly #kletskop #almondbutter #wasabi #cappuccino #stroopwafel #yuzu #gember #stachweetwatlekkeris #lekkerstechocolade⁠ ⁠

370 Likes, 61 Comments – STACH food (@stach_food) on Instagram: “NIEUWE COLLECTIE 2019: CHOCOLADEREPEN? (+ WINNEN)⁠ .⁠ Het najaar betekent dat het tijd is voor…”

Ons oordeel? We kunnen je uit ervaring vertellen dat de puur yuzu gember-smaak er eentje is om van te houden en die met wasabi dan weer een beetje tegenviel.

Maar test vooral lekker zelf uit! Je vindt de repen bij elke vestiging van STACH in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Overveen voor € 3,99 euro.

Tip: ze verkopen ook een chocoladeletter met speculaas en spekkoek. Just saying…

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.