Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 27 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

De croissants van Crisp zitten nu in een chocoladereep

Dat wij fan zijn van de croissants van Crisp, steken we niet onder stoelen of banken. En de boterige Franse versnapering heeft veel meer fans. Die nu op de bank gaan springen trouwens. De supermarkt-app lanceert namelijk een chocoladereep met de smaak van hun roombotercroissants.

Chocoladereep met de smaak van croissants

Op 30 januari a.s. is het Internationale Croissantjesdag. Een mooie gelegenheid om dan dus lekker te ontbijten met een croissant, en voor Crisp ook aanleiding om een chocoladereep uit te brengen met de smaak van croissants.

Daarvoor werken ze samen met de chocolademakers van Urban Cacao. Samen lanceren ze een “boterzachte melkchocoladereep van 34% cacao met brosse kruimels van het Franse croissantdeeg”. De limited edition reep is vanaf 30 januari online te bestellen in de app van Crisp voor € 2,49.

Chocoladereep croissants
Bron: Crisp

De croissants van Crisp

Nog even over die roombotercroissants van Crisp, want wat maakt die nou zo lekker? Le secret: de croissantjes zijn voor 23% gevuld met AOP-boter uit Poitou-Charentes. Ze worden gemaakt in Bretagne. Volgens de supermarkt-app zijn er al 20.000 stuks van over de virtuele toonbank gevlogen.

Wij vinden het razend knappe croissants en omdat ze bevroren worden thuisbezorgd en je ze zelf afbakt, zijn ze altijd heerlijk warm en knapperig.

Met hun chocoladereep met croissants combineren ze nu dus the best of both worlds. Die wil je proeven!

> Culy maakte ook al eens haar eigen pindakaas met croissants, samen met De Pindakaaswinkel

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.