Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Nieuws 5 nov 2020

Met ChinChin Wines steun je de Zuid-Afrikaanse wijnboeren

Het moet je maar overkomen dat je land (omwille van COVID-19) gedurende 111 dagen wordt drooggelegd. In Zuid-Afrika was deze maatregel de harde realiteit, waardoor lokale wijnboeren het zwaar te verduren kregen. ChinChin Wines bieden hulp.

Zo’n drooglegging is natuurlijk erg sneu voor de consument, maar denk eens aan alle wijnboeren en andere alcoholproductenten die hun verkoop en inkomsten drastisch zien kelderen. Héél triest.

ChinChin helpt de lokale wijnboeren

Daar wilde wijnliefhebber Claudia Sana, geboren en getogen in Zuid-Afrika, wat aan doen. Ze besloot om een initiatief op te zetten in Amsterdam en omstreken om de lokale wijnboeren in haar geboorteland een handje te helpen: ChinChin Wines.

Via haar haar platform ChinChin Wines verkoopt ze sinds kort wijnboxen met bijzondere wijnen van lokale wijnboerderijen. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks die kant op.

Steun de wijnboeren!

En wij zeggen: doen. Want zo lang Nederland niet wordt drooggelegd, kunnen we toch maar best het onderste uit de kan halen? Je helpt er ten slotte anderen – die het hard nodig hebben – mee, én je hebt er zelf ook veel plezier aan.

De wijnen zijn te bestellen in een proefbox van zes flessen of per fles. De wijnen worden bezorgd in regio Amsterdam of zijn af te halen. Meer info en bestellen via de website.

ChinChin Wines

Meer wijn

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Met ChinChin Wines steun je de Zuid-Afrikaanse wijnboeren
Sluiten