Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 10 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Billen, benen biertje: in januari kun je sporten met een 0.0%-biertje in je hand

Een uurtje full body-workout met BBB (Billen, Benen, Biertje), een goede workout voor de billen met The Beer Booty Club en je spieren trainen met Bier at the Barre, in januari kun je verschillende sporten doen met een biertje in je hand: de bierworkouts.

En dan hebben we het natuurlijk over een 0.0%-biertje, want het is immers niet voor niets Dry January.

Bierworkouts

Wist je dat bier het ideale after workout-drankje is? En zeker de alcoholvrije variant. Een biertje bevordert spierherstel na je workout. Perfect dus voor iedereen die mee doet met Dry January (maar ook voor iedereen die niet mee doet).

Om die reden introduceren sport-app OneFit en Heineken Experience in januari een reeks bierworkouts. Dat zijn – jawel – workouts met bier. De lessen worden gegeven op de bovenste verdieping van de Heineken Experience in Amsterdam.

Sporten? Biertje!

In januari vinden er drie sportlessen plaats. Kan je wel wat sportmotivatie gebruiken? Meld je aan via de OneFit app voor één van de onderstaande lessen:

  • 13 januari (11:00 tot 12:00): Billen, Benen, Biertje met The Workout Studio (Full body workout)
  • 20 januari (11:00 tot 12:00): The Beer Booty Club met June Mirit (Booty workout)
  • 27 januari (11:00 tot 12:00): Bier at the Barre met FORM (Barre workout)

Waar je moet zijn? Stadhouderskade 78 in Amsterdam. De 0.0%-biertjes worden geregeld en na afloop is er een heuse bier brunch met heerlijk eten dat is geïnspireerd op de ingrediënten van bier. Denk: gezonde bowls met gerst-granola, broodjes met bierkaas en mueslirepen met gerst.

Koken met bier

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.