Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 4 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Geen alcohol in januari? Luid Dry January in met Co-Hosting Sunday!

Na de feestdagen kiezen veel mensen ervoor om wat minder alcohol te drinken of zelfs helemaal ‘dry’ te gaan. Een hele maand geen alcohol drinken om het jaar bewust te beginnen, oftewel: Dry January.

En het leuke is, kiezen voor een alcoholvrije maand hoeft niet te betekenen dat je alleen maar aan een watertje of cola zit tijdens borrels en diners. Sterker nog: er zijn onwijs veel alternatieven voor dat wijntje bij het eten of die cocktail in de bar tijdens een gezellig avondje uit.

Co-Hosting Sunday

Om dat te laten zien organiseert Culy samen met Fïnley een inspirerende get together: de Co-Hosting Sunday. Een exclusief event voor 40 lezers van Culy dat volledig in het teken staat van een stijlvolle Dry January.

Denk: culy hapjes, dry drankjes en inspirerende sprekers uit de culy wereld. Onderwerpen als lekkere mocktails maken, fijne gerechten om thuis te koken en de tien stijlregels om 2019 goed te beginnen, passeren de culinaire revue.

handen schenken mocktail in

Fïnley voorziet je van de lekkerste niet-alcoholische bubbels. Wist je trouwens dat ze dit jaar nieuwe smaken lanceert speciaal voor volwassenen?

Wat, waar, wie?

Wat? Well, de Co-Hosting Sunday dus. Met Culy en Fïnley als initiatoren en Roberta Pagnier van 24Kitchen die vertelt over de laatste stijlregels voor alle culy’s. We maken er een relaxte zondagmiddag van om het jaar Dry in Style af te trappen.

De Co-Hosting Sunday vindt plaats in café/restaurant De Kroon in Amsterdam en is goed bereikbaar met het ov.

Daar wil je bij zijn!

Kortom: Co-Hosting Sunday is een relaxte, kleinschalige get together voor mensen die van lekker eten, goede drankjes en fijn gezelschap houden. Een zondagmiddag waarop je van alles leert over de lekkerste drankjes voor een Dry January (of een heel jaar). Je leert fijne gerechten koken met Roberta en de Culy redactie en weet hoe je in januari kan genieten van een lekker drankje zónder alcohol.

Adres: Café/restaurant De Kroon, Rembrandtplein 17, Amsterdam
Datum: 13 januari
Tijdstip: inloop van 15:00 tot 15:30, einde rond 17:00

Kom je met ons proosten?

Heb jij zin om op 13 januari samen met Roberta, Fïnley en Culy te genieten van een dry Sunday afternoon vol tips voor een stijlvol en culinair jaar met lekkere hapjes van Culy? Mooi, want jij kunt erbij zijn.

Er is plek voor 40 lezers en je mag een vriend, vriendin of je buurvrouw meenemen. Kom je met ons proosten? Mail uiterlijk 11 januari naar [email protected] met als onderwerp Co-Hosting Sunday. We horen graag met wie je wilt komen en je krijgt van ons een reactie of je erbij zit. Dan zorgen wij voor de rest.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

In samenwerking met Finley

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.