Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 2 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Altijd een verrassende bezorgmaaltijd met ‘Bezorg Roulette’

Woon je in Amsterdam of Rotterdam, wil je een lekkere maaltijd laten bezorgen om lokale restaurants te steunen (ze kunnen het nog steeds goed gebruiken!), maar kun je simpelweg niet kiezen uit het aanbod? Speciaal voor alle keuzestressers is er nu Bezorg Roulette.

Het idee voor Bezorg Roulette komt van de mensen achter SurpriSeat. Zij helpen mensen die niet kunnen kiezen tussen restaurants en die het ook leuk vinden om verrast te worden. Met Bezorg Roulette bieden ze restaurants die normaal niet bezorgen ook nog eens een platform aan om nieuwe klanten te bereiken.

Lees ook: De tofste initiatieven in de food wereld in tijden van crisis

Hoe werkt Bezorg Roulette?

De restaurants die zijn aangesloten, vertegenwoordigen samen wel 22 (wereld)keukens. Je kunt bij je bestelling ook aanvinken waar je écht geen zin in hebt, bijvoorbeeld sushi of burgers. Ook je budget geef je door, zodat de bezorgmaaltijd daarop wordt afgestemd. En natuurlijk dieetwensen en allergieën.

Pas als het eten aan de deur wordt afgeleverd, weet je wat je gaat eten. Hoe spannend is dat? Ga voor meer info en om te bestellen naar www.bezorgroulette.nl.

En we zeggen het nog een keer: heel veel restaurants die noodgedwongen gesloten moeten blijven, bieden nu tijdelijk de mogelijkheid tot bezorgen en afhalen aan. Steun deze restaurants en maak daar gebruik van!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.