Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 4 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Sterrenchef Arturo Dalhuisen neemt de keuken van restaurant Daalder over

Chef Dennis Huwaë heeft wel een héél bijzondere housesitter gevonden om in de zomervakantie op zijn restaurant Daalder te passen. Sterrenchef Arturo Dalhuisen (The White Room*, De Leest***) keert voor twee weken terug naar Amsterdam om de keuken van Daalder over te nemen. Vanaf vanaf 7 t/m 17 augustus kookt hij hier een tof 7-gangenmenu.

Arturo Dalhuisen x Daalder

Team Daalder is met vakantie, maar het restaurant blijft gewoon open. En hoe! Sterrenchef Arturo Dalhuisen keert voor twee weken terug naar Amsterdam om de keuken van Daalder over te nemen.

Wat kun je verwachten van deze overname? Het állerbeste van de twee. Reken op de signature dishes van Arturo, zoals langoustine of duif met pistache, maar ook op Daalder’s iconische ‘stroopwafel’.

Arturo Dalhuisen: “Ik eet al jaren graag in Daalder, dus het is heerlijk om eens het allerbeste van mij en Dennis op één menu te zetten.”

Reserveren

Benieuwd naar dit foodie fest? Arturo serveert zijn 7-gangenmenu van 7 t/m 17 augustus bij Daalder, met uitzondering van dinsdag en woensdag. In het weekend is Daalder ook geopend voor lunch. Kosten: € 89,- p.p. Let op: plekken zijn gelimiteerd.

Je kunt vanaf nu online reserveren via daalderamsterdam.nl.

Meer nieuws:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.