Culy
Culy Inspiratie 20-06-2017

Goed nieuws voor zwangere dames: er is nu plantaardige filet americain

Het ‘meest gemiste product tijdens de zwangerschap’, filet americain, is er nu ook in plantaardige versie. Kortom: helemaal geschikt voor zwangere vrouwen.

De Vegetarische Slager introduceert hun 100 procent plantaardige filet americain bij Albert Heijn en Jumbo. Na een lang ontwikkeltraject is het gelukt een vleesloze versie te maken, waar ook vleeseters erg enthousiast van worden én die geschikt is voor zwangere vrouwen.

De ingrediënten? Naast een basis van plantaardig eiwit en zonnebloemolie, zitten er smaakmakers in zoals ui, tomatenpuree, kruiden en specerijen, knoflook, natuurazijn en mosterdzaad.

Uit recent onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de zwangere vrouwen filet americain het meest mist tijdens hun zwangerschap. Ruim een maand geleden lanceerde De Vegetarische Slager al een plantaardige Petit Paté die in smaakpanels zeer positief werd beoordeeld.

Voor beide nieuwe producten geldt dat ze gemaakt zonder kunstmatige E-nummers. Om voedselverspilling tegen te gaan worden zowel de Paté als de Filet Americain aangeboden in kleine bolletjes.

De Petit Filet a l’Americain koop je voor € 2,29. Voor meer informatie, check de website!

Lees ook: dit mag je wel & niet eten als je zwanger bent.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor zwangere dames: er is nu plantaardige filet americain
Sluiten