Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 20 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Waldo Patisserie: online heerlijke brownies bestellen

Onlangs proefden we de goddelijke brownies van Waldo Patisserie: een nieuw adresje aan de Elandsgracht in Amsterdam. Maar je hoeft niet in Amsterdam te zijn om je te kunnen laven aan zijn heerlijke cheesecake brownies, yuzu blondies en Oreo brownies. Die kun je namelijk ook online bestellen! Waldo levert ze door heel Nederland.

Brownies bij je thuisbezorgd

En dat betekent dat we er na Brownies per post weer een fijn, handig adresje bij hebben voor een quick brownie-fix. Fijn als je ineens overvallen wordt door een onstilbare trek in brownies (we’ve all been there, toch?).

Waldo is patissier en stond onder andere in de keukens van Huis ter Duin, Landgoed Duin & Kruidberg, De Taart van mijn Tante en De Bakkerswinkel. Nu is er zijn eigen zaak aan de Elandsgracht in Amsterdam, waar hij de mooiste chocolade, taart, macarons, bonbons en koeken bakt.

brownies van Waldo

Lekker sticky

De brownies zijn één van zijn specialiteiten en die maakt hij dan ook in verschillende smaken. Wij proefden de zalige classic met pure chocolade en walnoten en de overheerlijke Milky, gemaakt van melkchocolade met amandelen. Of probeer de brownies met cheesecake-framboos, pecan-kokos, Oreo of pinda.

Blondies bakt hij ook, bijvoorbeeld met witte chocolade en yuzu of met frambozen. Elk seizoen laat Waldo zich weer inspireren om met nieuwe smaken te komen. Ideeën mag je aandragen!

Wat zijn brownies zo lekker maakt? “De lekkerste brownie is een brownie die nog lekker sticky is met een dun baklaagje wat de brownie een extra bite geeft”, aldus de patissier.

cheesecake brownies Waldo

Waar is Waldo?

Je kunt dus even langs bij de kersverse winkel aan de Elandsgracht 91. Liever online bestellen? Surf dan naar waldobrownie.nl. Je hebt de brownies binnen 24 uur in huis.

En hou je ogen open voor de Brownie-foodtruck van Waldo die elke zomer langs festivals en evenementen trekt…

milky brownies met amandel
Waldo brownies
Bron: Waldo Brownies

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.