Martine van Groenigen
Martine van Groenigen Inspiratie 26 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Hannah Chamberlain (SpiritedLA) is de cocktailgoeroe van TikTok

Cocktailfanaten opgelet! Onze foryou-pagina schonk ons weer een pareltje. Hannah Chamberlain, oftewel SpiritedLA, is dé cocktailgoeroe van TikTok. Ze leert je meer over sterke dranken, trends, bijzondere mixen en dat allemaal op een Great Gatsby-achtige manier.

Wij zijn fan!

Cocktails mixen makkelijk gemaakt

Dat TikTok meer is dan alleen maar flauwe filmpjes en geinige dansjes, is inmiddels wel duidelijk. Van de Dalgona koffie gingen we naar de TikTok-pasta en nu dus naar cocktails. SpiritedLA laat dat laatste er wel héél makkelijk uitzien. Hannah Chamberlain mixt, telkens in een andere charmante setting, haar cocktails met zoveel souplesse, dat het eruit ziet alsof iedereen het kan. Je blijft kijken!

@spiritedla

Drink (financially) responsibly. #budget #recipe #ithastobefresh #fyp #college

♬ Green Onions – Booker T & The MGs

Trendwatchen met SpiritedLA

Naast verschillende cocktails en bijzondere mixen, houdt SpiritedLA ook de trends in de gaten. Zo vertelt ze in één van haar video’s dat het een “weird ice summer” belooft te worden. Daarbij vriest ze ananassap in om daarna in haar cocktails te gebruiken. Het ijsblokje is knalgeel en verandert de cocktail bij iedere slok. Daar gaan wij mee experimenteren.

Daarnaast worden deze zomer de verschillende vormen ijsblokjes weer hot én de kruidenstash mag weer worden opgesnord. Zeg bijvoorbeeld hallo tegen ijsblokjes met saffraan (oeh!).

@spiritedla

Make room in your freezer 🧊 #summer #recipe #fyp #empress1908gin #vintage

♬ Symphonic No.9(7)in C major(“The Great”)Scherzo.Allegro vivace-Tbilisi Symphony Orchestra – Tbilisi

Educatieve cocktail content

SpiritedLA brengt ons niet alleen op de hoogte van de nieuwste trends in cocktailland, ze legt ons ook alles uit over de klassiekers. Zo komt de ingrediëntenlijst van de Martini aan bod, maar ook geschiedenis van verschillende (bijzondere) sterke dranken. Niet alleen leuk om te horen, vooral leuk om als goed verhaal te gebruiken bij het serveren van je cocktails. Even een paar minuten op het TikTok-account van SpiritedLA en je bent een heuse cocktailconnaisseur!

Geen TikTok-account? No worries. SpiritedLA is ook te volgen via haar eigen website.

12 x de lekkerste cocktails met ginger ale (dé cocktailtrend!)

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.