Emma Bering
Emma Bering Inspiratie 27 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Theeleuten opgelet! Er is nu ook Sinterklaasthee

Pakjesavond duurt niet lang meer en Sinterklaas heeft nog een laatste verrassing voor je in petto. Sinterklaasthee. Perfect voor een kopje thee tijdens pakjesavond. Of gewoon iedere andere avond, want wie is er nou niet dol op thee?

Sinterklaas heeft dit jaar een bezoek gebracht aan Teastreet en heeft samen met de Thee-Pieten een speciale thee ontwikkeld: Sinterklaasthee. Echte theeleuten móéten die natuurlijk meteen op hun verlanglijstje zetten.

Sinterklaas thee

De smaak van het Sinterklaasfeest

Sinterklaasthee mag natuurlijk niet in je schoen ontbreken, want de smaak van de thee past perfect bij het Sinterklaasfeest. Hij smaakt niet naar pepernoten – mocht je dat soms denken – maar past daar wel perfect bij. De blend is verrijkt met sinaasappelschil, zwarte bessen-blad, hibiscusbloesem, appel, amandel, kruidnagel en gember. Lekker geurig en kruidig dus!

De Sinterklaasthee van Teastreet is te koop via de website, waar je kunt kiezen voor een leuke Sinterklaas geschenkverpakking (met een maatlepel voor thee en theezakjes) of voor de losse thee. Je hebt al 50 gram voor € 3,75 euro. Dit cadeau zal tijdens pakjesavond zéker in de smaak vallen.

Sinterklaas thee

De thee van Teastreet

De thee van Teastreet is uniek door de kwaliteit en smaak, maar ook door de unieke verpakkingen. Ze maken gebruik van losse bladthee en bieden ook nog een aantal eigentijdse accessoires aan, waardoor theedrinken een modern ritueel wordt voor elk moment van de dag. Ze maken ook nog eens superleuke illustraties.

De zak van Sinterklaas

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.