Karlijn Mensink
Karlijn Mensink Inspiratie 8 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de leukste opbergsystemen voor wijn

Een ware eyecatcher in huis: een wijnrek met alle speciale en misschien zelfs wel betekenisvolle wijnflessen. Die show je het liefst in stijl. Daarom keken wij uit naar de mooiste opbergsystemen voor wijn, zodat je die stijlvol in huis kunt plaatsen.

Heb je mooie flessen liggen die het verdienen om bewonderd te worden? Met deze opbergsystemen wil je het rekje nooit meer leeg zien. Houd het wijnrek dus ook altijd halfvol…

De mooiste opbergsystemen voor wijn

1. RTA Wijnrek van hout voor 90 flessen – €103,95

Ga voor groots, uitbundig en opvallend met dit houten wijnrek voor maar liefst 90 (!) flessen. Je bent baas boven baas met dit wijnrek in huis (vooral als je deze ook nog eens helemaal gevuld krijgt).

Te koop via De Bijenkorf

RTA wijnrek 90 flessen De Bijenkorf
Bron: De Bijenkorf

2. Present Time Honeycomb wijnrek voor 6 flessen – €26,20

Een honinggoud wijnrekje dat goed is voor 6 flessen wijn. Dit wijnrek is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs en past dus binnen ieder interieur.

Te koop bij Bol.com

PT wijnrek 6 flessen Bol.com
Bron: Bol.com

3. Clover wijnrek voor 22 flessen – €119,-

Dit wijnrek bevestig je aan de muur en je kunt er 22 flessen in kwijt. Het natuurlijke accent van acaciahout geeft dit wijnrek een rustige uitstraling mee, waardoor je een subtiel maar toch luxe pronkstuk in huis haalt.

Te koop bij Made.com

Clover wijnrek 22 flessen Made.com
Bron: Made.com

4. Sorrells wijnrek voor 9 flessen – €30,90

Klein maar fijn is dit wijnrekje voor welgeteld 9 flessen. Leuk om zelfs in de keuken op het aanrecht te zetten of op een kastje. Eventueel kun je meerdere rekken aan elkaar monteren, mocht je door de jaren heen nog meer wijnen kwijt willen.

Te koop bij Bol.com

Sorrells Wijnrek 9 flessen Bol.com
Bron: Bol.com

5. Blomus Pilare wijnrek voor 12 flessen – €69,95

Dit kekke rek is goed voor het opbergen van 12 flessen wijn. Het staalgebruik en de ronde afloop zorgen voor een moderne en nette sfeer in huis.

Te koop via De Bijenkorf

Blomus Pilare wijnrek 12 flessen De Bijenkorf
Bron: De Bijenkorf

6. BIG BOTTLE wijnrek voor 4 grote flessen – €164,99

Heb je behoefte aan een pronkstuk aan de muur en ben je in het bezit van magnum wijnflessen? Dan is dit wijnrek geweldig om in huis te halen. Erg tof als je die grote flessen bijna als kunst kunt laten gelden binnen je interieur.

Te koop via Bol.com

BIG BOTTLE wijnrek 4 magnum flessen Bol.com
Bron: Bol.com

7. Moss wijnrek voor 15 flessen – €39,- 

Dit industriële wijnrek biedt ruimte voor 15 flessen wijn. Het rek oogt speels door de driehoekige vormgeving en is hierdoor wel degelijk een eyecatcher.

Te koop via Made.com

Moss wijnrek 15 flessen Made.com
Bron: Made.com

8. Goods Grape Wijnrek voor 12 flessen – €68,-

Door de ongelijke vormen van dit opbergsysteem creëer je een heel opvallende look. Dit wijnrek is een duurzaam geproduceerd designaccessoire, dat je eventueel nog kunt uitbreiden door meerdere systemen naast elkaar te hangen. Goods Grape weet wel raad met coole wijnrekken.

Te koop via Bol.com

Goods Grape wijnrek 12 flessen Bol.com
Bron: Bol.com

9. Metaltex Boekenrek & Wijnrek Tomado voor 12 flessen – €78,99

Boekenwurm én wijnliefhebber? Combineer the best of both worlds met dit opbergsysteem. Je kunt er zowel je favo (wijn)boeken als flesjes in kwijt, wat wil je nog meer? O ja, leg er maar een kurkentrekker bij!

Te koop via Bol.com 

Wijnrek Tomado 12 flessen Bol.com
Bron: Bol.com

Meer handigheden voor foodies:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.