Redactie
Redactie Culinair nieuws 9 okt 2015
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe programma’s van Jamie Oliver en Nigella Lawson bij 24Kitchen

Foodzender 24Kitchen heeft haar programmering verrijkt met een groot aantal nieuwe programma’s, waaronder de gloednieuwe shows van Jamie Oliver en Nigella Lawson. Ook Anthony Bourdain is binnenkort op de buis te zien. Vanaf medio november starten de nieuwe programma’s op 24Kitchen.

Vanaf 13 november 21.10 uur: Jamie’s Super Food

Het allernieuwste programma van Jamie Oliver is binnenkort exclusief op 24Kitchen te zien. In ‘Jamie’s Super Foods’ kookt hij heerlijke maaltijden en perfect uitgebalanceerde gerechten met voedingsmiddelen die elke dag nodig zijn. Meer dan alleen een kookprogramma is ‘Jamie’s Super Food’ een inspiratie naar een gezond(er) leven.

Tevens bezoekt Jamie elke week twee landen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat de bevolking langer leeft dan de gemiddelde levensverwachting. Wat zijn hun voedingsgeheimen? Zijn trucs en principes neemt hij mee terug naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij spannende en inspirerende recepten bedenkt.

Vanaf 23 november 15.00 uur: Simply Nigella

Na lang wachten is Nigella Lawson terug met een gloednieuw programma dat exclusief op 24Kitchen is te zien. Even inspirerend als altijd introduceert zij een nieuwe benadering van koken en eten.

Met een handvol gerechten per show deelt ze in ‘Simply Nigella’ haar recepten en de persoonlijke verhalen die het zo bijzonder maken. Variërend van weldadige en feestelijke gerechten voor bijzondere gelegenheden tot alledaagse maar smakelijke maaltijden voor iedere dag.

Vanaf 16 november 19.00 uur: Lorraine Pascale: Home Cooking Made Easy

In navolging van het succesvolle ‘Baking Made Easy’ spreidt Lorraine Pascale haar culinaire vleugels verder uit en deelt haar heerlijke recepten, geheimen, passie en kennis in het nieuwe programma ‘Home Cooking Made Easy’. De boodschap van Lorraine is uiteindelijk even simpel als inspirerend: kook thuis het eten waar je van houdt.

Vanaf 20 november 19.00 uur: Lorraine Pascale – Baking Made Easy

Ex model Lorraine Pascale weet van wanten. Als hoogopgeleid patisserie chef met jarenlange ervaring in de meest succesvolle restaurants van Engeland, is zij een ware expert en meesterpatissier. In ‘Baking Made Easy’ deelt ze haar geheimen, passie en kennis in het bakken van zoete en hartige recepten. Met klassiekers, moderne twists en behulpzame tips om het allemaal net even makkelijker te maken.

Vanaf 16 november 20.10 uur: Anthony Bourdain – The Layover seizoen 1

24Kitchen brengt na ‘No Reservations’ nu ook dit programma van Anthony Bourdain. En hoe! Met slechts 24 tot 48 uur de tijd dient hij een onverwachte bestemming te verkennen op zijn culinaire reis door Thailand, Taiwan, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Canada en Amerika. Bourdain onthult tips die normaal gesproken zijn voorbehouden aan de meest ervaren reizigers kennen.

Bron: Flickr

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.