Redactie
Redactie Culinair nieuws 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Ook Zaandam krijgt indoor food markt: Yada Yada

Vanaf zondag 1 november is Zaandam een nieuwe culinaire attractie rijker: Yada Yada Market. Deze indoor food markt wordt gevestigd in een monumentaal pand aan de Hemkade op het Hembrugterrein. 

Het nieuwe concept is een initiatief van internationale ondernemers. Hier zal niet alleen eten en drinken, maar ook (live) muziek en shoppen centraal staan met invloeden uit Zuid-Afrika. Yada Yada staat voor ‘blablabla’ in het Zuid-Afrikaans.

Het staat al vast dat The Rough Kitchen er een eigen plek zal krijgen. Hier kun je terecht voor de lekkerste vleesgerechten zoals zelfgemaakte patés, pulled pork en charcuterie. Daarbij zullen er nog 35 aanbieders komen (onder andere Meneer Temaki en VlaVla) van verschillende gerechten en keukens als fish ‘n chips, paella, Chinees en gefrituurde kip.

Naast eten worden er natuurlijk ook drankjes geschonken, waaronder volledig in stijl uitsluitend wijnen van Zuid-Afrikaanse afkomst.

In totaal zal de markt plaats bieden aan 400 gasten, waarvoor een speciale veerdienst wordt gerealiseerd vanaf Amsterdam Centraal Station.

Yada Yada Market is donderdag tot en met zondag geopend en op de Facebook-pagina vind je regelmatig updates. Yada Yada Market vind je aan de Hemkade 18, Zaandam. 

 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.