De heerlijke kookboeken van patissier en tv-chef Lorraine Pascale
Patisseriechef en televisiekok Lorraine Pascale, die je wellicht ooit al eens op BBC of RTL4 voorbij hebt zien komen, heeft ook twee heerlijke boeken uitgebracht: Baking Made Easy en Home Cooking Made Easy. En gelukkig zijn ze er ook in een Nederlandse vertaling!
Op meesterlijke wijze weet Pascale prachtige gerechten en traktaties te creëren. In Baking Made Easy maakt Lorraine Pascale ons deelgenoot van haar ongekunstelde recepten en geeft tips voor succesvol koken en bakken. Home Cooking Made Easy bevat tientallen heerlijke recepten voor braadschotels, soepen, stoofpotten en nog veel meer.
Wie is Lorraine Pascale?
Lorraine Pascale studeerde aan Leiths School of Food and Wine en volgde een twee jaar durende opleiding in de International Culinary Arts in Pastry. Na verschillende stages bij toprestaurants als Petrus, de Mandarin Oriental, Gilgamesh en The Wolsely opende ze haar eigen banketbakkerij in de Londense wijk Covent Garden.
Pascale schrijft voor diverse gerenommeerde kooktijdschriften en haar kookprogramma Baking Made Easy op BBC 2 was een doorslaand succes. Het programma, dat in Nederland door RTL Lounge en RTL 4 werd uitgezonden, leverde haar miljoenen fans op. Inmiddels breken haar kookboeken alle verkooprecords: Baking Made Easy ging in het Verenigd Koninkrijk al 283.000 keer over de toonbank, Home Cooking Made Easy werd ruim 335.000 keer verkocht. Haar eerste boek was bovendien het meeste succesvolle Britse kookboekendebuut in tien jaar.
Baking Made Easy, ISBN 9789048306411, € 19,95
Home Cooking Made Easy, ISBN 9789048306404, € 19,95