Culy
Culy Gadgets 31 december 2015

Met deze Bluetooth-koekenpan bak je altijd de perfecte steak

Van slimme ovens tot een gadget voor het opsporen van gluten, de culinaire wereld en technologie zijn een perfecte match. Nu op de markt: een koekenpan met Bluetooth-verbinding waardoor je altijd de perfecte steak (of vis… of groenten…) bakt!

Pantelligent is een koekenpan die verbinding maakt met je smartphone via Bluetooth, en zo (onder andere) kan aangeven wanneer je eten perfect gegaard is.

Je verbindt je telefoon met de pan door hem tegen het handvat met ingebouwde Bluetooth-sensor aan te houden en in de app aan te geven wat je wil bakken. Vervolgens kun je ‘m verwarmen zoals je altijd doet, waarna de app je handige hints geeft.

Pantelligent5

De ingebouwde thermometer weet precies wanneer de pan bijvoorbeeld heet genoeg is om een klontje boter toe te voegen, wanneer je het eten kunt omkeren en wanneer dat je steak naar wens gegaard is.

In de app staan ook tal van recepten, maar je kunt er natuurlijk in bakken wat je zelf wil. Of dit nu een stukje vis, knapperige groentjes of een pannenkoek is. Jij bakt, de app helpt.

PantelligentPantelligent3

Pantelligent kopen

Pantelligent is van origine een Kickstarter-project. Omdat het idee zo goed in de smaak viel (TIME noemde het zelfs één van de beste uitvindingen van 2015), hebben de makers ruimschoots het streefbedrag gehaald en is de pan in productie genomen. De verkoop ging echter zo hard dat ze binnen no time waren uitverkocht.

Op dit moment zijn ze bezig met de productie van een tweede lading pannen, die naar verwachting in februari van 2016 klaar is. Op de website kun je alvast een exemplaar bestellen à $199,- (omgerekend €182,-, exclusief verzendkosten).

Pantelligent2

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Met deze Bluetooth-koekenpan bak je altijd de perfecte steak
Sluiten