Culy
Culy Video's 30 december 2015

Video: Action Bronson op truffeljacht door New York

Onze favoriete rapper (en ex-chef) Action Bronson gaat op truffeljacht door New York.

Samen met truffel hustler Mike Rojas (waar Action nog mee op school heeft gezeten!) zet hij voet in de wereld van de meest exclusieve truffels. De tocht begint bij Urbani Truffles in Midtown Manhattan, waar de mooiste truffels ter wereld liggen, en vanuit daar naar klanten en horecazaken worden gestuurd.

Zet ondertussen dit lekkere muziekje op om in de stemming te komen:

Door naar restaurant Per Se. Chefkok Eli Kaimeh maakt roerei met Castelmagno kaas en geschaafde witte truffel. Uiteraard geserveerd op een gouden bordje.

Daarna verder naar het Italiaanse restaurant Babbo, waar chef Frank Langello aan de slag gaat met witte truffels. Hij bereid beef agnolotti met boter en Parmezaan. En… truffel, dat spreekt.

Eind van de bestemming is Vaucluse, het nieuwe Franse etablissement van chef Michael White in de sjieke Upper East Side. Pasta met boter en truffels, aged steak en als klapper op de vuurpijl een cheeseburger met zwarte truffels.

Genieten maar!

Video: Action Bronson op truffeljacht door New York0001 Video: Action Bronson op truffeljacht door New York0002 Video: Action Bronson op truffeljacht door New York0003 Video: Action Bronson op truffeljacht door New York0005 Video: Action Bronson op truffeljacht door New York0006

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Video: Action Bronson op truffeljacht door New York
Sluiten