Culy
Culy Gadgets 21 juli 2015

Maak kennis met Tender: de culinaire variant op Tinder

Geloof het of niet: Tender werkt hetzelfde als de populaire dating-app Tinder, maar in plaats van te swipen voor matches, ga je nu op zoek naar het perfecte gerecht.

De applicatie is supersimpel en werkt als volgt: open de app en stel je voorkeuren in. Vervolgens krijg je een recept te zien. Swipe je naar rechts? Dan wordt deze opgeslagen in je ‘kookboek’ en ga je door naar het volgende. Swipe je naar links? Dan word je direct doorgestuurd naar het volgende recept.

Onder de voorkeuren vallen onder andere verschillende soorten gerechten (zoals drankjes, vega, hoofdgerechten of desserts) en kun je op zoek naar specifieke ingrediënten. En de recepten? Die komen van overal op het internet, zoals blogs en culinaire websites.

Tender2Tender

Wij hebben de app geprobeerd en geloof ons: makkelijker wordt het bijna niet. Wel vinden we niet alle foto’s even aantrekkelijk en werkt het niet altijd even snel.

Zelf hebben de oprichters al aangegeven nog te gaan sleutelen aan de mogelijke voorkeuren en zullen ze in de toekomst wellicht de voedingswaarden toevoegen. Wij zijn benieuwd!

Tender is in Nederland gratis te downloaden voor toestellen met een besturingssysteem van iOS of Android. 

TenderSS1TenderSS2TenderSS4

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Maak kennis met Tender: de culinaire variant op Tinder
Sluiten