Redactie
Redactie Culinair nieuws 26 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Julius Jaspers opent nieuw restaurant met Aziatisch streetfood

Goed nieuws! Julius Jaspers opent binnenkort een nieuw restaurant in Amsterdam waar je terecht kunt voor heerlijk Aziatisch streetfood. 

Op 1 april opent Julius zijn nieuwe zaak, genaamd happyhappyjoyjoy, aan de Bilderdijkstraat 158 in Amsterdam-West. Hier zal hij zelf niet achter de potten & pannen staan, maar is hij verantwoordelijk voor de culinaire invulling van het restaurant.

Op de kaart komen verschillende kleine gerechtjes te staan die je meenemen op reis langs de keukens van onder andere Thailand, Vietnam, China en Korea. Groenten krijgen de hoofdrol en ook verschillende kooktechnieken komen aan bod.

De gerechtjes zullen vanaf €5,- per stuk worden verkocht en het zal ook mogelijk zijn om ze mee naar huis te nemen. Dat belooft veel goeds!

Julius Bar & Grill
Jaspers, bekend van onder andere televisieprogramma’s zoals Topchef, opende ruim een jaar geleden Julius Bar & Grill. Hier maak je al bij binnenkomst kennis met zijn grootste passie: de barbecue. Op de kaart staan veel verschillende gerechten, waarvan een groot deel wordt bereid op The Big Green Egg barbecues die in het midden van de zaak staan.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.