Redactie
Redactie Inspiratie 26 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Miljuschka Witzenhausen is het nieuwste gezicht van 24Kitchen

Presentatrice en kookliefhebber Miljuschka Witzenhausen, die jullie natuurlijk kennen van haar heerlijke recepten op Culy en haar blog Foodmyfavoritedish.com, is het nieuwste gezicht van 24Kitchen. Driewerf hoera!

Niet alleen zal ze dit jaar op tv te zien zijn als chef en presentatrice, maar ook haar eigen culinaire blog komt onder de vleugels van 24kitchen.nl. Naast haar tv-carrière, die zij ooit begon bij TMF, ontwikkelde Miljuschka een grote liefde voor goed eten en deelt ze haar huisgemaakte recepten en avonturen binnen en buiten de keuken voor een ieder die van eten houdt.

In de keuken staan betekent voor Miljuschka pure ontspanning: “Als de kinderen de tent afbreken, ga ik de keuken in. Dan ziet het leven er een stuk rooskleuriger uit. Eten is ademen. Een eerste levensbehoefte. Maar ook een manier om emoties te uiten, herinneringen te creëren en te communiceren.”

Blog met recepten en hotspots

Miljuschka’s overheerlijke signature dishes zijn vanaf volgende maand te vinden op haar eigen blog op de website van 24Kitchen. Haar passie voor goed eten toont ze met ambachtelijke gerechten, waarbij ze grote projecten, zoals een hele haas of ingewikkelde taart, niet schuwt. Daarnaast neemt de keukengodin ook een kijkje achter de schermen bij foodleveranciers, topchefs en restaurants in entertainende video’s.

Later kunnen we ook meer vertellen over de tv-programma’s die Miljuschka zal maken voor 24Kitchen. Stay tuned!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.