Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Inspiratie 20 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Het ideale last-minute kerstcadeau: een gepersonaliseerde fles wijn

Wil jij iemand deze feestmaand verrassen met een fijn cadeau, zonder dat je de deur uit hoeft om ‘t te kopen of te brengen? Dan hebben wij een gouden tip voor je.

Via Greetz kun je namelijk een goede fles wijn bestellen én bij iemand laten bezorgen met een gezellig kerstkaartje. Zo verras je iemand al met een paar muisklikken…

Persoonlijke wijnfles mét kerstkaart

‘Gewoon’ een wijntje opsturen is meestal niet zo feestelijk. Maar Greetz maakt er echt iets tofs van, omdat je er een kerstkaart aan kunt hangen. Zo zijn er alleen al meer dan 800 kerstkaarten waaruit gekozen kan worden. De wijn wordt verstuurd in een mooie cadeauverpakking om de verrassing compleet te maken.

greetz wijn

Personaliseren

Ook leuk is het om ‘t wijnetiket te personaliseren met teksten en foto’s, dat kan met deze flessen. Tip: de ‘wijntubes’ die op deze pagina staan zijn ook leuk om iemand kennis te laten maken met verschillende wijnen. Handig als je niet weet of de ontvanger van wit of rood houdt…

Goedgekeurd door de kenner

Enne, denk je: hoe goed zijn die wijnen nu eigenlijk? Geen stress: een groot deel van het assortiment is beoordeeld door Nederlands’ bekendste wijnkenner Harold Hamersma.

Leuk voor diegenen die op zoek zijn naar een wijn, maar niet zo goed weten welke te geven, en zo geholpen worden met het maken van een juiste keuze. De recensies staan op de website – bij de wijnen die voorzien zijn van een ‘Hamersma label’.

Dus: waar wacht je nog op? Bestel een knisperende Riesling of een volle Malbec en maak er meteen een gezellig persoonlijk kaartje bij. Fijne feestdagen!

greetz wijn
Het ideale last-minute kerstcadeau: een gepersonaliseerde fles wijn

Meer inspiratie voor de kerstdagen?

In samenwerking met Greetz

In samenwerking met Greetz

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.