Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Restaurants 2 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

The Green Rose is een pareltje in Arnhem met veel veggies en 200 natuurwijnen

Zo leuk: Arnhem is weer een hotspot rijker. The Green Rose is namelijk nèt in september geopend. Groenten mogen dan een belangrijke rol spelen in het restaurant, maar deze keer is het de wijn die toch echt de show steelt. Er is namelijk een wijnbar, met bijna 200 soorten natuurwijn. Cheers! 

Nieuwe hotspot in Arnhem

The Green Rose is onlangs geopend en mag nu al niet ontbreken op je lijstje met hotspots in Arnhem. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch én diner. Ze serveren lekkere groenten en biologisch vlees. En daarbij kun je een lekker gezond sapje bestellen.

De café bistro is opgericht door Jin Hu, die ook chef-eigenaar is van Bistro Velvet in Arnhem. Hij kookt bij The Green Rose vooral met wat de natuur te bieden heeft.

Het menu van The Green Rose

Op het menu staan simpele gerechtjes met een leuke twist, maar je zit er ook op je plek voor heerlijke, uitgebreidere maaltijden. Zo hebben ze voor het ontbijt yoghurt met granola, pruimen en venkel of een broodje ‘hagelslag’ van brioche, pure chocolade en gefermenteerde (!) boter. Maar ook een English Breakfast 2.o met tuinkruiden worst, 63 graden-ei, ham en bonen.

Als lunch kun je gaan voor de eeuwenoude klassiekers, zoals een tosti of een broodje kroket. Maar ook voor een lekker broodje gerookte ribeye of een salade ‘nicoise’, met makreel, ansjovis en 63 graden-ei.

Gezond diner

Liever meer groenten? Dan kun je er het beste heen gaan om te dineren. Want in de avond komen de groenten uit de kast. Ga voor een groente curry met rode biet en rammenas of voor courgette met feta, walnoot en cherry. Wij kunnen niet kiezen….

Daarnaast is The Green Rose trouwens ook nog eens erg goed betaalbaar. Extra pluspunt! Dus voor de prijzen hoef je ook niet thuis te blijven.

The Green Rose
Bron: The Green Rose Arnhem

Een goede wijnbar

Over pluspunten gesproken: er is een wijnbar voor alle wijnliefhebbers. Met keuze uit circa 200 natuurwijnen, wordt het lastig kiezen. Maar des te meer reden om er vaker ook in de avond een bezoekje te brengen.

Natuurlijk kun je er ook ‘s ochtends terecht voor een latte macchiato of een andere goede bak koffie. En daarbij hoort natuurlijk een lekker taartje. De taart wisselt wekelijks, dus wat dat voor lekkers dat is, blijft een verrassing. Maar wij gokken zo dat die wel goed zit.

Het adres van The Green Rose in Arnhem:

Koningstraat 50
6811DH Arnhem

The Green Rose in Arnhem is elke dag geopend vanaf 09.00 uur en sluit pas in de late avond uurtjes. Voor meer informatie check je natuurlijk eventjes de website.

The Green Rose
Bron: The Green Rose Arnhem

Meer leuke hotspots in Arnhem?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.