Redactie
Redactie Inspiratie 3 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Heston Blumenthal wil een restaurant openen in New York

Heston Blumenthal kennen we als de briljante en vooral experimentele chef van het met drie Michelinsterren bekroonde The Fat Duck in Bray, Engeland. Na jaren aan de wereldtop te staan opende hij in 2011 zijn tweede restaurant – Dinner, in London – en onlangs bevestigde Blumenthal ooit een restaurant in New York City te willen openen.

Een kok als Heston staat altijd in de spotlights en wordt meestal nauwlettend gevolgd. Waar gaat hij heen? Wat is hij aan het eten? Wat zal zijn volgende stap zijn? Er wordt dan ook al jaren gespeculeerd dat Heston een derde restaurant zal openen in the city of blinding lights en culinaire hoogstandjes: New York City.

Hoewel hij eerder alle geruchten tegen sprak, gaf Blumenthal himself dan eindelijk toe een nieuw restaurant te willen openen in NYC, yay! Online magazine Big Hospitality had de eer en wist het verlossende woord bij hem los te peuteren tijdens de jaarlijkse bekendmaking van de lijst met 50 beste restaurants ter wereld. Hoewel hij al alweer een paar jaar geleden de troon heeft moeten afstaan, blijft Heston prominent in de lijst.

Wat zijn volgende project zal inhouden is nog niet bekend – behalve dat het restaurant in New York City geopend zal worden. Maar we houden jullie op de hoogte!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.