Redactie
Redactie Inspiratie 18 nov 2013
Leestijd: 1 minuut

***Heston Blumenthal opent fastfoodrestaurant op Heathrow

Zijn restaurant The Fat Duck mag dan al een paar jaar op rij tot beste restaurant ter wereld zijn uitgeroepen, ***Heston Blumenthal blijft een liefde voor ‘gewoon’ eten houden. Zo verscheen afgelopen jaar de serie ‘In Search of Perfection’ op televisie en kondigde hij onlangs aan een fastfood restaurant te openen op het Londense vliegveld Heathrow.

Geloof het of niet: hij gaat het echt doen. In het restaurant, dat zal openen in de nieuwe vertrekhal 2 van het enorme vliegveld, zullen ‘Britse favorieten’ als fish & chips, burgers en pizza worden geserveerd. Deze komen uit het programma ‘In Search of Perfection‘ en bevatten natuurlijk het beroemde Heston-sausje.

Het restaurant zal plaats bieden aan maar liefst 130 hongerige gasten en deze krijgen binnen elf minuten het eten op tafel zetten. En hoewel de gerechten onder de noemer fastfood worden geserveerd, weten wij wel beter.

Hoe het zal gaan eten is nog niet bekend, maar wat we wel weten is dat het juni 2014 haar deuren zal openen. Daarbij zullen de prijzen voor de hoofdgerechten variëren tussen de €12,- en €20,-.

Dat bekende chefs restaurants openen op een vliegveld is niet nieuw, zo heeft Jamie Oliver meerdere restaurants op het Londense vliegveld Gatwick en kun je genieten van Gordon Ramsay’s creaties in vertrekhal 5 van Heathrow.

Helaas zijn er nog geen foto’s van het nieuwe restaurant, maar wel van hoe het er in de jaren ’50 uitzag. Grappig!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.