Dit zijn de beste Amerikaanse barbecuerestaurants in Parijs

Culy 23 sep 2015 Inspiratie

Na burgerbars en lobster rolls is er een nieuwe trend gaande in de Europese restaurantwereld: American barbecue is je-van-het aan het worden. En om je alvast op weg te helpen selecteerde The New York Times de beste barbecueresto’s in Parijs.

1. Blues Barb-B-Q

Met ruim 50 jaar ervaring is het niet gek dat eigenaresse Diana Darrah in 2010 een barbecuezaakje opende. Hier deelt ze haar liefde en gaart, rookt en bakt ze op lage temperaturen het beste vlees. Geniet trouwens ook van het cornbread met jalapeño pepers en de pecan pie. Een stukje Texas in Parijs.

Rue Sedaine 1, 11de arrondissement

Pulled pork burger, creamy coleslaw et icetea au déjeuner ^^ #pulledpork #pork #barbecue #burger #creamy #coleslaw #americanfood #icetea #paris #france #bastille

A photo posted by Ranja Ramiandrasoa (@ranjaramia) on

2. Floyd’s Bar & Grill

American barbecue één pot nat? Echt niet, en dat proef je maar al te goed bij Floyd’s Bar & Grill in het 10de arrondissement. Geniet van het eten uit de verschillende windstreken van het zuiden van Amerika, gecombineerd met speak easy-achtig interieur. En heb je ‘s avonds een andere resto op het menu staan? Dan kun je altijd nog aanschuiven bij de sunday roast.

Rue d’Enghien 11, 10de arrondissement

Sunday roast Parisien.

A photo posted by Raphaëlle B. (@raphguyane) on

3. Frog Revolution

Oprichter van de populaire keten Frog Pubs Paul Chandler opende een nieuwe zaak (Frog Revolution) waar je geniet van speciaalbiertjes en gerechten van de rookoven uit Oklahoma. Denk barbecued pork ribs, smoked chicken wings, pulled bleef sliders, sweet potato fries en homemade coleslaw.

Rue de la Bastille 9, 4de arrondissement

Je crois qu'aujourd'hui c'est #cheatday. Heureusement qu'on court avec la #boostbastille ce soir ? #jecourspourmanger

A photo posted by Camille (@camille_pic) on

4. The Beast

Het restaurant van Fransman Thomas Abramowicz is vernoemd naar zijn op maat gemaakte roker en serveer barbecuegerechten en een keur aan verschillende whiskey’s.

Rue Meslay 27, 3de arrondissement

ALERT! Paris has a great Texas style BBQ joint. Fantastic peppercorn crusted smoked beef rib. #BBQ #TheBeast #ParisSmokeHouse #bark

A photo posted by Artisanal Atlanta (@artisanalatlanta) on

5. Flesh

Na te hebben gewerkt bij Spring en Frenchie geeft de uit Californië afkomstige Simon Lewis een gastronomische draai aan de barbecue. Hier geniet je van enorme gamba’s, samen met de meer gangbare barbecuegerechten als pulled pork en brisket. Maar, ook de mais met Parmezaan, chili, limoen en koriander; en de bloemkool in chorizo-vinaigrette (!) zijn niet te versmaden.

Rue de Douai 25, 9de arrondissement

Chez @fleshrestaurant on se régale avec des viandes cuites au barbecue et des accompagnements qui dépotent ??? Une nouvelle adresse yummy à découvrir sur le blog (lien dans ma bio) #yummy #foodporn #flesh #fleshrestaurant #barbecue #meat #igersparis #igers_paris #bonneadresse #pariscityguide #meatlovers #75009

A photo posted by Magalie Guilpain-1 mag by Mag (@magalieguilpain) on

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste Amerikaanse barbecuerestaurants in Parijs
Sluiten